top of page

Architect@work

Bezoek aan Architect@Work Rotterdam - het evenement voor architecten en interieurarchitecten met focus op productinnovaties! Het evenement is vol met verassende ontdekkingen en vernieuwende ideeën. Als architect heb je al veel wat gezien en toch wordt je met een paar nieuwe innovaties op deze beurs enorm geïnspireerd. Zoals het verhaal van een Italiaan, die met passie vertelt over de nieuwe decoratieve wandafwerking, prachtige oppervlak met ´´fossiel´´achtige zachte uitstraling op basis van natuurlijke kleisoorten, ontworpen door Matteo Brioni! Barrisol kwam met fascinerende 3d LEDs lichtwanden met diverse sensationele 3d lichteffecten waardoor een ruimte meer diepte krijgt en het spectaculaire overkomen. Echt iets voor Rotterdamse horeca of een hippe Club! Bij Dornbracht sanitair zag ik een elegante design van een kraan die deed me denken aan een prachtige zwaan, die klaar staat om zijn vleugels uit te slaan. En nog veel meer! Ik hoop dat het nog beter zal gaan met de economie en dat wij architecten mogen veel meer van deze mooie materialen en innovatieve producten toepassen bij de particulieren en bedrijven!

­

StartFragment

EndFragment

EndFragment


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
    bottom of page