top of page

Interior trend

Creëer een flashback naar de seventies! De warme en aardse kleuren die het toen zo goed deden, zijn nu weer helemaal actueel: bordeauxrood, bruin, cognac en oranje. Ook vormen en materialen geven een vleugje nostalgie. Rijke stoffen als fluweel, maar ook suède, marmer, messing en walnoot mogen niet ontbreken. Patronen waaronder patchwork, oosterse prints, tye dye en verloop effecten geven een nieuw retro gevoel. Combineer met bijzondere texturen zoals plissé, craquelé of kurk en hier en daar de glans van satijn of hoogglans lak. Geometrische en organische vormen maken de sfeer compleet. Een beetje gek, een beetje wild, maar ook heel relaxed: ons interieur is klaar voor een seventies revival. Go Boogie!

Neem een kijkje in de hipste hotels en restaurants en wat valt meteen op: de vloer! Vooral het leggen van patronen, zoals een visgraat, blok, ruit of streep dessin, maakt van de vloer een echte eyecatcher in de nieuwe woontrends.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
    bottom of page