top of page

Fashion trend in Interior

Fluweel in warme tinten is niet meer weg te denken uit de nieuwste textielcollecties; fauteuils en hockers worden ermee bekleed en krijgen meteen een luxe en klassieke uitstraling. Fluwelen kamerhoge gordijnen met dubbele plooi worden gecombineerd met kamerbreed tapijt én behang met marmer- en linnenlook. In de salontafel, een ontwerp van Jaime Hayon, zie je goed hoe de materialen marmer, messing en donkergekleurd hout gecombineerd worden in één object; het strakke onderstel en het hoog-laag effect van de bladen maakt deze tafel tot een instant designklassieker.

Materialenmix: rijk, glanzend of aaibaar

Messing past helemaal in het trendbeeld en is de opvolger van koper. Je schept er direct een retro glamour look mee, maar wel met mate. Ga voor een hanglamp van messing boven de eettafel of in een onderstel voor een bijzettafeltje. Hier en daar een accessoire zoals een vaas of dienblad in messing en je hebt genoeg metallic in je interieur.

De ronde eettafel is gezellig, sociaal en helemaal terug in het interieur. Vooral de wat kleinere formaten waar je met z’n drieën ruim aan kunt zitten zijn praktisch in de steeds kleiner wordende gezinnen en leefruimtes. In een multifunctionele ruimte waar de woonkeuken en de zitkamer op elkaar aansluiten is de ronde eethoek een sfeervolle plek. Kies voor gestoffeerde kuipstoelen en de chique uitstraling is compleet.

­

StartFragment

EndFragment

EndFragment


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
    bottom of page