top of page

Nog één van mijn projecten is afgerond. De thema van het ontwerp is Oriëntaal: simpel, minimalistisch en efficiënt. Er ontstaat een clean en rustig beeld, dankzij: rustig op elkaar afgestemd kleurenpalet, in de kast geïntegreerde wasmanden, uit het zicht onttrokken plekken met ‘onflatteuze’ plastic shampooflesjes en potjes, genoeg kastenruimten. Als je in de ochtend in deze badkamer nog niet ZEN wordt, dan weet ik het niet meer.

Licht, ruimte en luxe zitten er in de bijzondere tegels van het Italiaanse merk Ceramiche Refin spa, optimaal ruimtegebruik, visuele ‘trucjes' en ‘last but not least’ de Hammam. Het motief van deze tegelcollectie is geïnspireerd door twee traditionele Japanse technieken. KASAI (vuur) is oude techniek om het hout te bewerken door middel van verbranding om een verkoolde laag te creëren om hout te beschermen. Tweede techniek is KINTSUGI – een oude Japanse kunst van het repareren van gebroken keramiek met gouden lak.

Een krukje in de douchruimte, druk op het knopje en binnen een paar minuten zit je midden in een dikke stoom, omringt door de eucalyptus geur te ontgiften! Een fijne extra functie-Hammam!

Mocht je nog geen droom badkamer, fijn interieur of helemaal geen huis hebben, met veel plezier en aandacht ontwerp ik het voor jou en jouw gezin. Welkom!

F1A94F0D-64D8-47EF-AF21-ADBA40F4DF9F.jpeg
9516A931-8CC7-4419-B978-5D91FE330E63_1_105_c.jpeg
bottom of page